Gå videre til innhold
Har du sikret deg billett til VM i Holmenkollen?

Blogginnlegg -

Har du sikret deg billett til VM i Holmenkollen?

Norge er en av de fremste stafettnasjonene og storfavoritt når VM i Holmenkollen åpner med mixed stafett torsdag 3. mars. Har du sikret deg billett til en av Norge største gullsjanser?

I sesongåpningen i Östersund ble det storeslem med seier på både singel OG vanlig mixed stafett. Her kan det bli gull fra start! Kjøp billett nå og få de beste plassene når Norge går for edelt metall på åpningsdagen i Kollen.

Billetter til VM-stafetten kjøper du hos Billettservice.

Over 80 000 feststemte tilskuere har allerede sikret seg billetter til VM. Dette blir vinterens største idrettsfest!

Fullsatte tribuner, store idrettsprestasjoner, jubelbrus og vårsol skaper en perfekt ramme for et VM på hjemmebane. Ta med familie og venner og opplev den uforglemmelige VM-stemningen i Holmenkollen, når skiskytter-VM går av stabelen 3. – 13. mars.

Det blir yrende folkeliv fra Kollen helt ned til Oslo sentrum, der det vil være konserter, medaljeseremonier og gratis idrettsfest for alle. VM på hjemmebane blir årets store idrettsfest, håper vi sees!

Billetter til VM i Holmenkollen hos Billettservice.

Mer informasjon om VM finner du på www.oslo2016.no

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway