Gå videre til innhold
Har du sikret deg billett til VM i Holmenkollen?

Blogginnlegg -

Har du sikret deg billett til VM i Holmenkollen?

Norge er en av de fremste stafettnasjonene og storfavoritt når VM i Holmenkollen åpner med mixed stafett torsdag 3. mars. Har du sikret deg billett til en av Norge største gullsjanser?

I sesongåpningen i Östersund ble det storeslem med seier på både singel OG vanlig mixed stafett. Her kan det bli gull fra start! Kjøp billett nå og få de beste plassene når Norge går for edelt metall på åpningsdagen i Kollen.

Billetter til VM-stafetten kjøper du hos Billettservice.

Over 80 000 feststemte tilskuere har allerede sikret seg billetter til VM. Dette blir vinterens største idrettsfest!

Fullsatte tribuner, store idrettsprestasjoner, jubelbrus og vårsol skaper en perfekt ramme for et VM på hjemmebane. Ta med familie og venner og opplev den uforglemmelige VM-stemningen i Holmenkollen, når skiskytter-VM går av stabelen 3. – 13. mars.

Det blir yrende folkeliv fra Kollen helt ned til Oslo sentrum, der det vil være konserter, medaljeseremonier og gratis idrettsfest for alle. VM på hjemmebane blir årets store idrettsfest, håper vi sees!

Billetter til VM i Holmenkollen hos Billettservice.

Mer informasjon om VM finner du på www.oslo2016.no

Emner

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo