Gå videre til innhold
Bruk alltid hjelm!

Blogginnlegg -

Bruk alltid hjelm!

Norges Skiskytterforbund har i samarbeid med Norges Skiforbund, Statens vegvesen og Trygg Trafikk utarbeidet ni rulleskivettregler. Vi tok en prat med Johannes Thingnes Bø under fredagens trening i Holmenkollen. 

 Johannes er svært opptatt av å fortelle hvor viktig det er å bruke hjelm uansett om du skal på en kort eller lang rulleski- /sykkeltur. Det er en god og billig forsikring om ulykken først skulle inntreffe. 

Ta oppfordringen til Johannes; bruk hjelm! 

Vedlagte video kan benyttes fritt på egne nettsider og i sosiale medier. Vedlagt finner dere også rulleskivettreglene - last de ned å del det ut til deres ansatte. 

Emner

Kontakter

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway