Gå videre til innhold
Bruk alltid hjelm!

Blogginnlegg -

Bruk alltid hjelm!

Norges Skiskytterforbund har i samarbeid med Norges Skiforbund, Statens vegvesen og Trygg Trafikk utarbeidet ni rulleskivettregler. Vi tok en prat med Johannes Thingnes Bø under fredagens trening i Holmenkollen. 

 Johannes er svært opptatt av å fortelle hvor viktig det er å bruke hjelm uansett om du skal på en kort eller lang rulleski- /sykkeltur. Det er en god og billig forsikring om ulykken først skulle inntreffe. 

Ta oppfordringen til Johannes; bruk hjelm! 

Vedlagte video kan benyttes fritt på egne nettsider og i sosiale medier. Vedlagt finner dere også rulleskivettreglene - last de ned å del det ut til deres ansatte. 

Emner

Kontakter

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway