Gå videre til innhold
DEBUTERER: Sturla Holm Lægreid har reist fra EM i Minsk for å gå sprint i verdenscupen i Nove Mesto. Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund
DEBUTERER: Sturla Holm Lægreid har reist fra EM i Minsk for å gå sprint i verdenscupen i Nove Mesto. Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Verdenscup-debut for Sturla Holm Lægreid

Sturla Holm Lægreid (23) debuterer i verdenscupen i tsjekkiske Nove Mesto fredag. 

Landslagsutøver Erlend Bjøntegaard (IL Beveren) står over sprinten i verdenscupen, og dermed får junioren Sturla Holm Lægreid (Bærum Skiklubb) muligheten. 

- Bjøntegaard står over fredagens sprint, men er på plass i Nove Mesto for resten av konkurransene, opplyser sportssjef Per Arne Botnan. 

Olsbu Røiseland står over

Marte Olsbu Røiseland er blitt syk, og har ikke reist til Nove Mesto. 

– Jeg pådro meg en liten influensa i helga, og er ikke slag ennå. Jeg har litt feber og hoste, rett og slett vanlige influensasymptomer, opplyser Marte Olsbu Røiseland til TV 2.

Olsbu Røiseland satser på å være tilbake i verdenscupsirkuset i Kontiolahti neste uke. 

Kontaktperson:

Sportssjef Per Arne Botnan på telefon 900 42 212

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway