Følg Norges Skiskytterforbund

Tom Idar Haugen slutter som smøresjef i Norges Skiskytterforbund

Pressemelding   •   mai 23, 2016 15:00 CEST

Tom Idar Haugen, som har vært smøresjef for det norske skiskytterlandslaget den siste sesongen, har valgt å ikke fornye sin kontrakt med Norges Skiskytterforbund.

- Det er veldig beklagelig at Tom Idar velger å slutte, men vi respekterer selvsagt hans beslutning. Han har gjort en solid jobb med å lede et sterkt team. Dette har resultert i gode ski, gode prestasjoner og ikke minst fantastiske dager under VM i Holmenkollen. Arbeidet med ny organisering av smøreteamet er allerede i gang. Vi takker Tom Idar for en strålende jobb som smøresjef og ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier idrettssjef i Norges Skiskytterforbund, Morten Aa Djupvik. 

- Jeg har trivdes utrolig godt som smøresjef i Norges Skiskytterforbund. Det har vært en spennende jobb med mange utfordringer, men i tiden framover ønsker jeg å prioritere familien og bruke mer tid sammen med barna mine, sier Tom Idar Haugen. 

Vedlagte bilde kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.