Følg Norges Skiskytterforbund

Spenning i sikte kommer til Førde

Pressemelding   •   jul 28, 2017 09:00 CEST

Tirsdag 1. og Onsdag 2. august kommer Spenning i sikte til Førde i forbindelse med Landskytterstevnet 2017. Spenning i sikte er en omreisende aktivitetsarena der barn og unge får anledning til både å prøve, og til å bli bedre kjent med skiskyting.

- Målet med Spenning i sikte er å inspirere kommende generasjoner til å bli en del av den norske skiskytterfamilien, sier Tora Berger, prosjektleder for Spenning i sikte.

Aktiviteter for barn og unge
Spenning i sikte vil foregå over to dager i Førde. Tirsdag og Onsdag kl. 11:00-15:00 befinner vi oss på Landskytterstevnet i Førde, og det blir lek og moro relatert til skiskyting for barn og unge. Spenning i sikte består av en aktivitetsarena som inneholder blant annet besøk i Norges Skiskytterforbundets smøretrailer, hinderløype, byggeklosser og selvfølgelig laserskyting.

Alle som gjennomfører aktivitetsløypa under Spenning i sikte får medalje og mulighet til å stå øverst på premiepallen vår. Aktivitetene passer for barn og unge mellom 6 og 15 år.

- Gjennom Spenning i sikte ønsker vi at barn og unge skal bli bedre kjent med skiskyting ved å bryne seg på øvelser for både hode og hender, akkurat slik våre aktive utøvere gjør hver dag. Dessuten ønsker vi å bidra til økt kompetanse med et besøk og foredrag hos den lokale skiskytterklubben, sier Rakel Rauntun, generalsekretær i Norges skiskytterforbund.

Spenning i sikte skal holde til i sentrum/på stasjonen kl. 11.00-15.00 førstkommende lørdag.

Karoline Erdal og Håvård Gutubø Bogetveit fra utviklingslandslaget blir også å se på Dombås denne helgen. 

Hit skal Spenning i sikte 2017: 

23.-24.juni Orkanger
7.-8.juli Dombås
1.-2.august Førde
11.-12.august Merkåker/Stjørdal
18.-19.august Geilo
25.-26.august Sandvika
1.-2.september Svene
8.-9.september Hernes
15.16.september Tingelstad/Søndre Ål 6.-7.oktober Vingelen

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.