Følg Norges Skiskytterforbund

Skiskytterstjernene kommer til Blinkfestivalen

Pressemelding   •   jul 04, 2016 13:14 CEST

Det blir tett mellom profilene under årets Blinkfestival, som går av stabelen 27.- 30. juli i Sandnes, Gjesdal og Lysebotn.

Alle de norske elitelandslagsutøverne i skiskyting kommer til Blinkfestivalen, det samme gjør våre utviklingslandslags- og juniorlandslagsutøvere. 

De norske skiskytterne får konkurranse fra blant andre franske, tyske, svenske og amerikanske skiskyttere. Hele 16 nasjoner har meldt sin ankomst til Blinfestivalen for å delta i skiskytter- og langrennkonkurransene. Se vedlegg nederst i saken for utfyllende informasjon. 

Arrangøren melder om rekorddeltakelse i alle distanser og påmeldingen måtte i de fleste klasser stenges allerede etter noen timer. Totalt kommer nærmere 1250 løpere til å delta i årets Blinkfestival! I tillegg kommer 3000 barn som får prøve seg på rulleski og skyte med laservåpen på Kidcampen i Sandnes.

Program skiskytterkonkurransene for seniorer:
Fredag 29. juli:
Kl. 16.00: Skytekonkurranse
Fra kl. 18:55: Fellesstarter for kvinner og menn

Lørdag 30. juli: 
Fra kl. 16.15: Kvartfinaler supersprint for kvinner og menn
Fra kl. 19.20: Semifinaler supersprint for kvinner og menn
Fra kl. 20.25: Finaler supersprint for kvinner og menn

Konkurransene sendes på NRK. 

I tillegg til skiskytterkonkurransene blir det langløp fra Ålgård til Sandes på onsdag og Lysebotn Opp på torsdag samt langrennskonkurranser fredag og lørdag i sentrum av Sandnes. Fullstending program.

I forbindelse med Blinkfesivalen vil det avholdes pressetreff med elitelandslagsutøverne i Sandes fredag 29. eller lørdag 30. juli. Invitasjon med nærmere informasjon kommer. 

Blinkfestivalens hjemmeside

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://media.skiskyting.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.