Følg Norges Skiskytterforbund

Skiskytterne starter sesongen på Sjusjøen til helgen

Pressemelding   •   nov 22, 2018 12:11 CET

Fra venstre, rennleder Jens Schjerven, Johannes Thingnes Bø og Leder av organisasjonskomitéen Mathias Neraasen.

Sesongstart Skiskyting byr på tette dueller mellom OL-mesterne Arnd Pheiffer og Johannes Thingnes Bø, når skiskytterne starter ny sesong på norsk snø. Sjusjøen er klar til å ta imot hele Norgeseliten i skiskyting og ser frem til utenlandske deltakelse.

- For meg er det viktig å få gått hardøkter og konkurranser nå, så jeg ser frem til to konkurranser her på Sjusjøen i helgen, uttaler Johannes Thingnes Bø.

Norge stiller fulltallig med elitelandslagene, rekrutt- og utviklingslandslagene. Foruten Norge er følgende nasjoner tilstede med utøvere: Tyskland, Sveits, Belgia, Ukraina og Kina.

Løypesjef Johannes Haukåssveen kan melde om 5 km nypreparerte løyper på Sjusjøen Skisenter i helgen.

- Arrangøren har jobbet døgnet rundt den siste uka for å få plass løyper i kvalitet man bare ser på World Cup – nivå, sier prosjektleder Åshild Høva Sporsheim. Med nye varmestuer og oppgraderte publikumsfasiliteter ligger alt til rette for spennende konkurranser og gode opplevelser for store og små på Sjusjøen, avslutter Sporsheim.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.