Gå videre til innhold
Fra venstre, rennleder Jens Schjerven, Johannes Thingnes Bø og Leder av organisasjonskomitéen Mathias Neraasen.
Fra venstre, rennleder Jens Schjerven, Johannes Thingnes Bø og Leder av organisasjonskomitéen Mathias Neraasen.

Pressemelding -

Skiskytterne starter sesongen på Sjusjøen til helgen

Sesongstart Skiskyting byr på tette dueller mellom OL-mesterne Arnd Pheiffer og Johannes Thingnes Bø, når skiskytterne starter ny sesong på norsk snø. Sjusjøen er klar til å ta imot hele Norgeseliten i skiskyting og ser frem til utenlandske deltakelse.

- For meg er det viktig å få gått hardøkter og konkurranser nå, så jeg ser frem til to konkurranser her på Sjusjøen i helgen, uttaler Johannes Thingnes Bø.

Norge stiller fulltallig med elitelandslagene, rekrutt- og utviklingslandslagene. Foruten Norge er følgende nasjoner tilstede med utøvere: Tyskland, Sveits, Belgia, Ukraina og Kina.

Løypesjef Johannes Haukåssveen kan melde om 5 km nypreparerte løyper på Sjusjøen Skisenter i helgen.

- Arrangøren har jobbet døgnet rundt den siste uka for å få plass løyper i kvalitet man bare ser på World Cup – nivå, sier prosjektleder Åshild Høva Sporsheim. Med nye varmestuer og oppgraderte publikumsfasiliteter ligger alt til rette for spennende konkurranser og gode opplevelser for store og små på Sjusjøen, avslutter Sporsheim.

Emner

Kontakter

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway