Gå videre til innhold
Skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses

Pressemelding -

Skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses

Etter anbefalinger fra nasjonale og lokale helsemyndigheter er det besluttet at skiskytter-NM i Vik i Sogn avlyses, i frykt for spredning av korona-smitte.

Det ble besluttet onsdag formiddag i samråd med kommunehelsetjenesten i Vik i Sogn. Beslutningen ble tatt i lys av at Folkehelseinstituttet oppdaterte sine anbefalinger om idrettsarrangementer i går.

– Norgesmesterskapet er et arrangement som ikke er fornuftig å ha i disse tider, sier ordfører i Vik i Sogn, Roy Egil Stadheim til Sogn avis.

President i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten, presiserer at alle må forholde seg til de råd og anbefalinger som helsemyndighetene nå gir.

– Det er selvsagt leit for arrangøren og alle som har gledet seg til Norgesmesterskapet, men folks helse må komme i første rekke nå, sier Horten.

Norges Skiskytterforbund kommer tilbake med oppdatert informasjon om NM i Vik på våre hjemmesider. 


Kontaktperson:

Emilie Nordskar, kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund
​tel: 900 55 379

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway