Følg Norges Skiskytterforbund

Skiskytter med MOT samlinger Region Vest og Region Midt

Pressemelding   •   sep 16, 2019 08:56 CEST

Regine Oen Hatten holder MOT-foredrag for ivrige ungdommer

I år som i fjor er YX Norge sammen med MOT ute på turne for å dele ut prisen "Skiskytter med MOT". I helgen var det Region Vest og Region Midt sin tur og vinnerne ble Natalie Holen Årevik, VIK IL og Torje Seljeset, Markane IL fra Region Vest og Inga Overland, Snåsa SSL og Jens Borgar Aarhaug, Sokna IL fra Region Midt. 

Prisen går til syv gutter og syv jenter i alderen 15-16 år, som er rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet i sin klubb/krets. Denne helgen var MOT i Granåsen og  i Stryn  for å gratulere vinnerne fra Region Vest og Region Midt med årets Skiskytter med MOT-pris.

— Det er stort for oss å få dele ut denne prisen i samarbeid med YX og NSSF. Med denne prisen retter vi fokus på en annen side av idretten enn bare resultater, nemlig viktigheten av å være en lagspiller og god rollemodell på MOT til å leve, bry seg og si nei, sier kommunikasjonsansvarlig for MOT Regine Oen Hatten.

Premien er fullt landslagsutstyr og en tur til åpningshelga på Sjusjøen hvor man både får trene med landslagstrenerne og møte sine store forbilder innenfor skiskyting.

I tillegg til å dele ut prisen har MOT foredrag for de unge skiskytterne og NSSF står for gode treningssamlinger for ungdommene.

Vedlagte bilder kan benyttes fritt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.