Følg Norges Skiskytterforbund

Påminnelse - Sesongstart Skiskyting

Pressemelding   •   nov 03, 2016 12:14 CET

Vi minner om Sesongstart Skiskyting på Sjusjøen fredag 11. til søndag 13. november. Frist for akkreditering og intervjuønsker er mandag 7. november.

Fredag 11. november kl. 14:00 blir det pressekonferanse med elitelandslagsutøverne i VIP-teltet på Sjusjøen. Det vil være mulig for media å sende pressekonferansen live på deres plattformer.

I forkant av pressekonferansen, kl. 13:50, vil det gis praktisk informasjon omkring arrangementet. Like etter pressekonferansen blir det anledning for en-til-en intervjuer med landslagsutøverne. Elite-, utvikling- og juniorlandslagsutøverne samt alle våre trenere vil være tilgjengelige for intervjuer.

Intervjuønsker til en-til-en intervjuene sendes til lene.moen.tonnesen@skiskyting.no innen mandag 7. november.

Det vil også være mulig å fotografere/filme på utøvernes trening fredag 11. november kl. 09:00-11:00. Det er ikke mulighet for intervjuer her, kun foto/filming.

Lørdag og søndag er det konkurranser, med sprint og fellesstart på programmet. Konkurranseprogram finner du på www.sesongstartskiskyting.no.

Akkreditering til Sesongstart Skiskyting må gjøres innen mandag 7. november. Registrer deg her

Nærmere informasjon sendes ut til de påmeldte etter at akkrediteringsfristen har gått ut.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.