Følg Norges Skiskytterforbund

Ny Generalsekretær i Norges Skiskytterforbund

Pressemelding   •   okt 03, 2018 14:00 CEST

Anne Rustberggard Varden

Blant mange gode kandidater har vi ansatt Anne Rustberggard Varden som ny Generalsekretær i Norges Skiskytterforbund. Anne vil tiltre sin nye stilling 1. januar 2019.

Etter at Rakel Rauntun etter 10 år i stillingen som generalsekretær bestemte seg for å gå til ny jobb i Lørenskog kommune i sommer, har det vært gjennomført en god og omfattende rekrutteringsprosess for å finne en ny administrativ leder i Norges Skiskytterforbund.

Anne har lang og solid erfaring som toppleder fra ulike roller i næringslivet og kommer nå sist fra stillingen som Kommersiell Direktør i Stiftelsen Norges Varemesse, med ansvar for en arrangementsportefølje som i fjor stod for 250 millioner av virksomhetens omsetning. Hun har gjennom sitt arbeidsvirke fremstått som en moderne leder med fokus på profesjonalisering og utvikling, og det var et bevisst valg å få inn ny kompetanse for å møte fremtidens utfordringer. Anne er en klar og tydelig leder med brennende engasjement, involvering og sterk gjennomføringsevne som vi mener vil ha stor nytte for Norges Skiskytterforbund i fremtiden.

«Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som Generalsekretær for NSSF. Jeg er ydmyk i forhold til at jeg ikke har en bakgrunn fra idretten, men jeg er trygg på at jeg har mye å tilføre med de erfaringene jeg har opparbeidet meg gjennom fem år som bedriftsrådgiver og tolv år som toppleder for ulike type virksomheter. Jeg er topp motivert og skal gjøre mitt ytterste for å levere verdi sammen med dyktige og kunnskapsrike medarbeidere, og et kompetent og engasjert styre».

Hennes kvaliteter og profil vil utvilsomt passe inn i skiskytterforbundets arbeid for å fortsatt være en viktig samfunnsbygger innen bredde- og toppidrett samt bidra til at Norge fortsatt skal være den ledende skiskytternasjon i verden. Vi gleder oss veldig til å ha Anne med på laget.

Kontaktpersoner:

Gjermund Hol, President i Norges Skiskytterforbund mobil: 901 01 049

Anne Rustberggard Varden, påtroppende Generalsekretær mobil: 901 97 533

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.