Følg Norges Skiskytterforbund

Meny inngår samarbeid med Norges Skiskytterforbund

Pressemelding   •   des 14, 2018 08:00 CET

Fra venstre Henrik L’Abée-Lund og Tarjei Bø. Foto: NSSF

Meny har inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund (NSSF) for sesongen 18/19 og 19/20. Meny går inn som en av hovedsponsorene for elitelag kvinner og menn. 

- Vi ser opp til skiskytterne. De må mestre flere disipliner og ha et svært høyt presisjonsnivå for å vinne. Det er den samme ambisjonen vi har i MENY. Vi må være gode både på utvalg, kvalitet og service – alt til konkurransedyktige priser. Det skal ose matglede av MENY-butikkene. Vi må være tett på og helt rå. Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med og lære av skiskytterlandslagene, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i MENY. 

-Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over å få Meny med på laget som en av hovedsamarbeidspartnerne våre. Vi er meget inspirert over Meny og deres fokus på å være helt rå. Vi ser på Meny som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at Meny fortsetter sin gode vekst i dagligvaremarkedet sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Fakta om MENY:

MENY er, med sine 190 butikker og en årlig omsetning på 18 milliarder kroner, Norges ledende utvalgskjede innen dagligvare. Matglede og kundeinspirasjon står i sentrum for MENY; butikkene har bredt utvalg, en mengde kvalitetsvarer, bugnende ferskvaredisker, høy service og dyktige fagfolk. Undersøkelser viser at MENY har de mest lojale og tilfredse kundene Norge. Totalt er nesten 300.000 kunder innom MENY hver dag, inkludert kunder i nettbutikken

Kontaktperson MENY

Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør MENY. Jorgen.larsen@meny.no , tlf: 98234892

Kontaktperson NSSF

Odd-Bjørn Hjelmeset, Sports- og markedssjef NSSF, obh@skiskyting.no  tlf:41449990

Stig Flatebø, konstituert generalsekretær NSSF, stig.flatebo@skiskyting.no  tlf: 959 66 218 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.