Gå videre til innhold
Medieplan - VM i skiskyting

Pressemelding -

Medieplan - VM i skiskyting

VM i skiskyting arrangeres i Hochfilzen, Østerrike fra 8.-19. februar. Medieansvarlig under VM vil være Halvor Lea: telefon +47 419 000 21, e-post Halvor.lea@olympiatoppen.no

Vedlagt ligger planene for pressetreff under VM. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer og/eller tilpasninger for enkeltutøvere, samt at det kan bli aktuelt for noen utøvere å stille på utstyrsleverandørers pressetreff i stedet for de planlagte treffene i regi av skiskytterforbundet.

Alle pressetreffene vil i utgangspunktet bli avholdt utenfor Hotell Edelweiss, Sebastian Trixl KG, Dorf 29, A – 6395 Hochfilzen. Dette er et enkelt, lite alpehotell, og vi kan dessverre ikke tilby arbeidsplasser og trådløst nett på hotellet. Det er imidlertid kort vei til pressesenteret og stadion.

Foran hvert pressetreff ber vi om at mediene melder intervjuønsker til Halvor Lea innen klokken 08.00 samme dag.

Vi har mottatt en oversikt over akkrediterte fra IBU, men ber journalister/fotografer som skal dekke VM, melde fra til Halvor Lea så snart som mulig, gjerne med ankomsttidspunkt (vi har oversikt over rettighetshaver), slik at vi kan være sikre på å nå dere som er tilstede med relevant informasjon.

Vi minner om at kontakten med utøverne og støtteapparat under VM går via medieansvarlig.

Emner

Kontakter

Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt 419 00 021

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway