Gå videre til innhold
FÅTT VANLIG INFLUENSA: Marte Olsbu Røiseland står over konkurranser, før hun er tilbake i normal trening. Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund
FÅTT VANLIG INFLUENSA: Marte Olsbu Røiseland står over konkurranser, før hun er tilbake i normal trening. Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Marte Olsbu Røiseland har fått bekreftet influensa A-virus

Røiseland står dermed over konkurranser inntil hun er tilbake i normal trening.

– Influensa A-viruset er en av de mest vanlige vinterinfeksjonene. Hun er blitt testet etter alle legekunstens regler, og fikk påvist dette viruset i dag, forteller Lars Kolsrud, lege for kvinnenes elitelandslag i Norges Skiskytterforbund.

Marte Olsbu Røiseland, som tok hele sju medaljer i VM i Anterselva, er nå hjemme i Lillehammer der fokuset er på å bli frisk.

– Varigheten på en slik infeksjon er alltid usikker. Hun begynner ikke å konkurrere før hun er tilbake i normal trening, og det tar den tiden det tar. Nå sender vi gode tanker hjem til Marte, og håper hun snart er på bedringens vei, sier Kolsrud.

Kontaktperson:

Sportssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan tlf: 900 42 212

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway