Følg Norges Skiskytterforbund

Magne Vikøren blir vår nye markeds- og kommunikasjonssjef

Pressemelding   •   jun 17, 2016 12:00 CEST

Norges Skiskytterforbund er veldig fornøyde med å kunne informere om at Magne Vikøren er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonssjef hos oss. Han vil starte opp i jobben 15. august.

Magne kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Lillehammer 2016. Før Ungdoms-OL var han ansatt i Norsk Tipping der han blant annet var kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør, med ansvar for sponsorarbeidet. Magne har også erfaring som nyhets- og sportsanker i P4, samt TV- og radioreporter i NRK.

- Med Magnes bakgrunn får vi en person med et sterkt engasjement for norsk idrett og merkevarebygging, med høy kompetanse og god erfaring innen både markeds- og kommunikasjonsfaget. Vi er sikre på at merkevaren skiskyting vil bli forvaltet og utviklet på en flott måte med Magne i denne rollen, sier generalsekretær Rakel Rauntun.

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av skiskytterfamilien. Skiskytterne er selve hoffleverandøren av jubelstemning og neglebiting i de tusen hjem, og det blir morsomt å få jobbe med en så attraktiv og spennende idrett. Jeg tar med meg mange gode og lærerike opplevelser fra Ungdoms-OL, og er stolt og ydmyk over å få denne muligheten i skiskytterforbundet, uttaler påtroppende markeds- og kommunikasjonssjef Magne Vikøren.

For ytterligere kommentarer, kontakt generalsekretær Rakel Rauntun på nr. 958 64 686 og Magne Vikøren på nr. 928 27 108. 

Vedlagte bilde kan brukes fritt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.