Gå videre til innhold
Fra venstre: Bente Birkeland (Markedsdirektør Hurtigruta), Johannes Thingnes Bø, Morten Bjørlo (Adm.Dir Hurtigruta), Rakel Rauntun (Gen.sekr NSSF).
Fra venstre: Bente Birkeland (Markedsdirektør Hurtigruta), Johannes Thingnes Bø, Morten Bjørlo (Adm.Dir Hurtigruta), Rakel Rauntun (Gen.sekr NSSF).

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass inngår samarbeid med Norges Skiskytterforbund

Hurtigruta Carglass har inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund (NSSF) og skiskytteren Johannes Thingnes Bø for sesongene 2018/2019 og 2019/20.

Hurtigruta Carglass vil utgjøre en forskjell i sin bransje

Hurtigruta Carglass sin tydelige visjon forteller mye om ambisjonene til selskapet: «making a difference by solving peoples problem with real care»

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet (NPS) i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet:” Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?” Vi er utrolig stolte over at vår gjennomsnittskarakter for hele verden er på hele 80,5%.

NPS i Norge ligger på 84 %.

Verdifellesskap

Norges Skiskytterforbund sin visjon er å være den mest attraktive vinteridretten, gjennom verdiene begeistrende, samlende og nytenkende. Verdiene skal gjenspeiles i det daglige arbeidet, og hos profilene i forbundet.

- Skiskyting er en av Norges mest populære idretter, og har mange flotte profiler og forbilder blant sine løpere. Vi er svært stolte over å ha knyttet til oss Johannes Thingnes Bø som vår ambassadør gjennom forbundsavtalen, sier Morten Bjørlo, administrerende direktør i Hurtigruta Carglass.

-Vi liker Skiskytterforbundets verdier og de står godt til våre egne. Vi er stolte av å kunne fortelle om samarbeidsavtalen vi har inngått. Det ligger også en ambisjon om et langsiktig samarbeid til grunn for avtalen, sier Morten Bjørlo videre.

-Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over å få Hurtigruta Carglass med på laget som en av samarbeidspartnerne våre. Vi er meget inspirert over forretningsmodellen og visjonen til til Hurtigruta. Vi ser på Hurtigruta Carglass som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at Hurtigruta Carglass ekspanderer i det norske markedet, sier Rakel Rauntun, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Om Hurtigruta Carglass

Hurtigruta Carglass er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 26.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 30 land – med en total omsetning på mer enn 3,1 milliarder euro.

Hurtigruta Carglass Norge har pr. i dag 60 egeneide avdelinger fra Alta i Nord til Kristiansand i sør. Vi er opptatt av å gjøre en forskjell.

Vår forretningside er at våre ansatte alltid skal ha tilgang til riktig bilglass av høyeste kvalitet. Mer enn 95% av alle bilruter er tilgjengelige fra vårt eget lager, og vi har totalt 3,5 millioner ruter lagret.

I flere land har vi muligheten til å reparere og bytte bilglass 24 timer i døgnet – både mobilt og i verkstedene våre. Gjennomsnittlig reparerer vi 7.800 bilruter hver dag, og gjennomfører i snitt én reparasjon hvert tredje sekund.

Kontaktpersoner:

Morten Bjørlo, Administrerende direktør, mobil 916 88 980

Rakel Rauntun, Generalsekretær, mobil 958 64 686

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway