Følg Norges Skiskytterforbund

Entelios på lag med Norges Skiskytterforbund

Pressemelding   •   des 18, 2018 12:06 CET

Foto: Vegard Breie

Entelios, som leverer klimavennlig energi, tjenester og produkter i det europeiske bedriftsmarkedet, er stolt sponsor av det norske landslaget i skiskyting sesongen 2018-2019.

Nylig samlet Agder Energi tre av sine markedsselskaper i bedriftsmarkedet under den nye merkevaren Entelios. Bakgrunnen for sponsorsamarbeidet er målet om å bygge en felles kultur i den nye organisasjon. Det gjøres ved å samle kunder, ansatte og leverandører rundt en idrett som er populær i hjemmemarkedene for Entelios (Tyskland, Sverige og Norge).

- Nå starter jobben med å skape fellesskap, engasjement og tilhørighet, og det tror vi skiskyting generelt og det norske landslaget spesielt kan hjelpe oss med, sier Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios Norden.

-Norges Skiskytterforbund gleder seg til å samarbeide med Entelios. Skiskyting er meget populært i både Norge, Sverige og Tyskland noe som sammenfaller bra med den satsingen Entelios nå har startet på. Vi håper derfor at våre profiler og prestasjoner skal være med å bidra til en suksessfull reise, sier konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Stig Flatebø.

Intern stolthet og konkurranseinstinkt

Entelios blir ikke synlig på utøvernes utstyr eller klær, men ønsker å bruke utøvere og støtteapparat til å bygge intern stolthet, skjerpe konkurranseinstinktet og lære mer om hvordan yte maksimalt under høyt press.

- Vi opererer i et marked hvor utviklingen skjer raskt. Da er det naturlig at vi henvender oss til noen av verdens beste idrettsutøvere for å lære om mental styrke, utholdenhet, spurtegenskaper og ro i avgjørende øyeblikk, forklarer Knudsen.

Entelios har allerede planlagt samlinger under VM i Östersund og i Holmenkollen og ser frem til faglig påfyll og kappestrid.

- Jeg ser frem til samlingene og landskampene vi får i vinter. Det er alltid gøy å slå svenskene, spesielt med to sørlendinger på laget, sier Atle Knudsen, som selv kommer fra Sørlandet.

Kontaktpersoner:

Atle Knudsen, administrerende direktør Entelios Norden.

(+47) 934 17 260

Stig Flatebø, Konstituert Generalsekretær Norges Skiskytterforbund

(+47) 95 96 62 18

Om Entelios

Entelios tilbyr ren energi, spisskompetanse og teknologi som gjør det mulig for industriselskap, små og store bedrifter i næringslivet og offentlig virksomhet å bli ledende på klimavennlige energiløsninger.Kjernevirksomheten er styring av og handel med fornybar energi i det norske, nordiske og europeiske elektrisitetsmarkedet på vegne av våre kunder.

  • - Entelios har 120 ansatte fordelt på 8 lokasjoner (Oslo, Arendal, Kristiansand, Stockholm, Gøteborg, Berlin, München og Zürich)
  • - I Norden har Entelios ansvar for en kundeportefølje på over 20 TWh (årsforbruk til ca 1,3 millioner husholdninger).
  • - Selskapet tilbyr 100 % fornybar energi garanti til alle oppdragsgivere.
  • - Entelios er et heleid datterselskap av Agder Energi AS

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://media.skiskyting.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.