Følg Norges Skiskytterforbund

Dobbelt norsk på jentenes sprint i junior-VM (med rettelse)

Pressemelding   •   jan 29, 2016 11:24 CET

Rettelse: Det var sprint i dag, og bare 10 skytinger. Karoline Erdal og Emilie Ågheim Kalkenberg skjøt 9 treff hver (og ikke 19 som meldt i forrige pressemelding).

I dag var det sprint for kvinner ungdomsklassen i junior-VM, og de norske jentene sørget for nok en jubeldag, da de tok med seg både gull og sølv hjem!

Førde-jenta Karoline Erdal var suveren både i løypa og på standplass og sikret norsk gullfest i Cheile Gradistei i Romania. Hun skjøt 9 treff og hadde også en meget god dag i løypa.

Etterpå var det en superglad jente som kunne klatre øverst på seierspallen.
- Jeg er så glad! Jeg har aldri følt det sånn før, men denne følelsen er den beste jeg har opplevd. Jeg er så stolt over meg selv og Emilie, sier gulljenta.

Emilie Ågheim Kalkenberg fra Skonseng UL gjorde dagen endra bedre da hun med startnummer 72 kjempet seg inn til sølvplass. Med 4 sekunders margin til nr. 3 sikret hun norsk andreplass. Emilie hadde også 9 treff og var 28,5 sekunder bak Karoline i mål.

- Dette er helt rått! Jeg følte ikke at jeg gikk så fort, men det gjorde jeg jo, jublet sølvjenta.

Kristina Skjevdal fra Røros IL gikk inn 13. plass. Med 2 bom var hun 1,16 minutt bak Karoline i mål.

Vedlagte bilder kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.