Gå videre til innhold
Til kretser og klubber i Norges Skiskytterforbund

Nyhet -

Til kretser og klubber i Norges Skiskytterforbund

Norges Skiskytterforbund vil takke alle klubber og kretser for innsatsen dere har lagt ned i 2016. Det har vært et spennende og produktivt år der rekrutteringen og utviklingen på grasrotplan har vært meget bra! 

Nå gleder vi oss til videre samarbeid og aktivitet i 2017.

God jul og godt nytt år til dere alle sammen!


I dette korte nyhetsbrevet følger litt informasjon om: 

  • Hvordan du kan melde klubben din inn som en Se & bli sett-klubb
  • Rabatterte billetter til Holmenkollen Skiskytterfest fram til jul
  • Siste verdenscuprunde før jul


BARNEIDRETTEN SKAL VÆRE ET TRYGT STED - OGSÅ UTENFOR SKISPORET
Norges Skiskytterforbund er opptatt av å skape trygge rammer for alle barn som driver aktivt med skiskyting. NSSF har nå inngått et samarbeid med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL og ønsker med det å fokusere enda mer på hvordan voksne forholder seg til alkohol når de er sammen med barn og unge i sin klubb.

Se & bli sett
Derfor oppfordrer Skiskytterforbundet nå alle skiskytterklubber til å melde inn klubben som en Se & bli sett-klubb hos AV-OG-TIL, samt lage egne retningslinjer for alkohol i klubben.

Som en Se & bli sett-klubb vil dere få tilgang til verktøy som vil hjelpe dere i gang med diskusjoner rundt hvordan dere vil ha det i deres klubb når dere deltar på konkurranser, overnattinger og arrangementer i regi av klubben. Det er lurt å være føre var, og ta diskusjonen om hvordan trenere, ledere og foreldre bør opptre. Hva er greit, hva er ikke greit og hvordan vil vi egentlig ha det i vår klubb? Innmeldingen i Se & bli sett er gratis og både trenere, ledere og foreldre kan melde inn klubben.

Kanskje har du en Sondre i din klubb?
I Norge anslås det at ca. hvert tiende barn vokser opp i et hjem hvor en av foreldrene sliter med alkohol. Fordi det er så vanskelig å vite hvem disse barna er, må vi voksne sikre at idretten på generell basis blir et fristed og et positivt avbrekk fra en vanskelig hverdag. AV-OG-TIL lanserte i høst en kampanje for å øke bevisstheten rundt barneidrett og alkohol. Sentralt i kampanjen står filmen om Sondre som er basert på en sann historie. Filmen beskriver hvordan et barn opplever hverdagen når mamma drikker og hvor viktig idretten er som et fristed.
Se filmen her

Vi håper at du vil ta oppfordringen videre inn i din klubb. Her kan du lese mer om hvordan du melder inn klubben: www.seogblisett.no


DEN PERFEKTE JULEGAVEN!
Billetter til Holmenkollen Skiskytterfest – 20 % rabatt fram til jul

Hva gir man til «den som har alt»? En fantastisk opplevelse!
Bli med på verdenscupfinale i skiskyting 17. – 19. mars og gjenopplev den herlige VM-stemningen.

Fram til jul er det 20 % rabatt på billetter til World Cup Skiskyting i Holmenkollen* og du kan dermed sikre deg orkesterplass til øvelsene jaktstart, sprint og fellesstart.

Finalen i Kollen markerer slutten på en vinter preget av tøff konkurranse, med et spennende VM i Hochfilzen hvor vi håper nordmennene gjør det sterkt.

Spre gjerne infoen videre til medlemmer av klubben/kretsen!

*gjelder alle billetter med unntak av VIP- og tilleggsbilletter (afterski og familiebuffet).

KJØP BILLETTER TIL 20 % RABATT HER


SISTE VERDENSCUPRUNDE FØR JUL

Siste World Cup runde i 2016 starter i Nove Mesto, Tsjekkia, allerede i ettermiddag.

Program:
Torsdag 15. desember kl. 17:30 Menn 10 km sprint
Fredag 16. desember kl. 17:30 Kvinner 7.5 km sprint
Lørdag 17. desember kl. 15:00 Menn 12.5 km jaktstart
Lørdag 17. desember kl. 17:40 Kvinner 10 km jaktstart
Søndag 18. desember kl. 11:45 Menn 15 km fellesstart
Søndag 18. desember kl. 14:15 Kvinner 12,5 km fellesstart

Uttak World Cup runde 3

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway