Gå videre til innhold
Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund
Foto: Sondre Hensema Eriksen/Norges Skiskytterforbund

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

1) Ting 2020 lørdag 17. oktober

Ting 2020 vil finne sted på Quality Airport Hotel Gardermoen lørdag 17. oktober, kombinert fagmøte for krets- og klubbledere på søndag. Innkalling sendes ut i henhold til NSSFs lov § 14, som er minimum 2 måneder før Tinget. Les mer og se programmet her.

2) Arrangement 20/21-sesongen

Vi håper at sesongen i Norge kan gjennomføres som planlagt, men forholder oss naturligvis til myndighetene og de tilenhver tid gjeldene retningslinjer. Terminliste for 20/21-sesongen finner dere her.

3) Vi utvikler anleggsregisteret - og trenger DIN hjelp!

NSSF har arbeidet for å få bedre oversikt over alle skiskytteranlegg i Norge over noen år. For å samle all informasjonen har vi etablert et eget anleggsregister. Nå trenger vi din hjelp! 

Bidra ved å søke opp anlegg du kjenner til, trykk på markøren i kartet og all registrert informasjon om anlegget kommer opp. Nede under informasjonen står det “Meld endringer”. Trykk på den knappen og meld inn det du har kjennskap til

4) Blink 2020

Den tradisjonsrike folkefesten i Sandnes blir ikke en publikumsattraksjon i år, men til tross for at arrangøren stenger tribunene er ikke konkurransene avlyst. Sammen med NRK, Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund har arrangørene satt sammen et spennende tv-tilbud og et opplegg som vil by på tøffe utfordringer for utøvere fra både langrenns-, skiskytter- og langløpsleiren.

Sjekk ut fullstendig program og mer informasjon om Blink 6. - 9. august her.

5) Koronavett-regler

Igjen vil vi rette en stor takk til alle i skiskytterfamilien som har vært med på dugnaden om å begrense smitten av koronaviruset i Norge. Retningslinjer for trening og samling finner du på våre nettsider. Vi vil oppdatere disse etter hvert som nye anbefalinger og råd kommer fra myndighetene. 

---

6) Vil du bidra i et dokumentarprogram om barne- og ungdomsidrett?

Novemberfilm er i gang med en ny sesong av TV2-serien Norge bak fasaden. De ønsker å undersøke og sette fokus på hvordan systemet innenfor den frivillige sektoren fungerer i å ivareta at alle barn og unge er trygge på trening, og beskyttet mot ekskludering, trakassering, forskjellsbehandling, kropps- og vektpress, uetisk lederstil og overgrep.

Har du en hendelse du ønsker å dele, enten som bakgrunnsinformasjon eller i programmet?

Novemberfilm har opprettet en Facebook-gruppe for å komme i kontakt med utøvere eller foreldre som har vært vitne til hendelser som er i strid med idrettens etiske regelverk.De har taushetsplikt og en samtale med dem er ikke forpliktende. Det er også mulig å være anonym.

Facebook-gruppen finner du her:

https://www.facebook.com/groups/639987676799707/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

Eller du kan kontakte journalist Hanna Gjelsvik Berg på telefon: 482 70 865 

Her finner du link til NSSF sin varslingskanal: https://skiskyting.no/varslingskanal/

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway