Følg Norges Skiskytterforbund

IBUs Æresmedalje i gull til Tora Berger og Johnny Rognstad

Nyhet   •   feb 14, 2015 16:04 CET

Under lørdagens renn i Holmenkollen delte IBU ut to æresmedaljer i gull til henholdsvis Tora Berger og Johnny Rognstad. Dette er den aller høyeste utmerkelsen som deles ut av IBU.

Følgende sies om de to :

IBU Æresmedalje i gull tildeles Tora Berger. Med annerkjennelse og takknemlighet for hennes personlige bidrag og hennes sportslige prestasjoner som tildigere skiskytter. Tora vant verdenscupen totalt 2012-2013 sesongen, 1 gull medalje under vinter OL i 2010 ( normaldistanse), 1 sølvmedalje (jaktstart) og 1 bronsemedalje (stafett) under vinter OL i 2014, 3 gullmedaljer under VM i 2013 (normaldistanse, jaktstart og stafett) og 2 gullmedaljer under VM i 2012 ( normaldistanse og fellestart). Hun har tilsammen 28 seiere i Vinter OL, VM og World Cup under hennnes aktive karriere innenfor skiskyting.

IBU Æresmedalje i gull tildeles Johnny Rognstad. Med annerkjennelse og takknemlighet for hans innsats som en av grunnleggerne og mangeårige medlem av IBUs Tekniske komite i perioden 1993-2014 og for hans utmerkede og dedikerte innsats til utviklingen av Skiskyttersporten i Norge og verden for øvrig.

Tora og Johnny er begge to flotte representanter for norsk og internasjonal skiskyting, henholdsvis som utøver og TD. Gullmedaljen of honor er meget velfortjent. De beste gratulasjoner fra Norges Skiskytterforbund, sier Generalsekretær Rakel Rauntun.

Foto: Ragnar Singsaas. Ved bruk av bilde må foto krediteres Ragnar Singsaas.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.