Følg Norges Skiskytterforbund

Tandrevold og Thingnes Bø vant fellesstarten

Pressemelding   •   sep 24, 2017 15:35 CEST

Fellesstart, kvinner senior

1. Ingrid Landmark Tandrevold, Fossum IF

2. Karoline Offigstad Knotten, Vingrom IL

3. Ragnhild Femsteinevik, Hålandsdal IL

Fellesstart, menn senior

1. Johannes Thingnes Bø, Markane IL

2. Henrik L'abée-Lund, Oslo Skiskytterlag

3. Lars Helge Birkeland, Birkenes IL

Ingrid Landmark Tandrevold tok sitt første NM-gull som senior i dagens fellesstart. Ingrid gjorde en imponerende innsats både på skytebanen og i løypa. (0-0-0-1). Den ferske norgesmesteren var veldig fornøyd, og kunne fortelle at dagens konkurranse var morsommere enn bursdagen hun hadde dagen før. Karoline Offigstad Knotten og Ragnhild Femsteinevik rullet inn til en andre-og tredjeplass 21,7 og 22,7 sekunder bak Tandrevold, med like mange bom. Gårsdagens vinner, Marte Olsbu, fulgte hakk i hel og og endte på en fjerdeplass med totalt fire bom. (2-0-2-0).

Johannes Thingnes Bø stakk av med gullet på dagens fellesstart for seniorklassen. Johannes gjorde en solid jobb både i løypa og på standplass med fullt hus på alle skytinger. 23,7 sekunder etter fulgte Henrik L'abée-Lund som hadde et godt løp med en bom på tredje skyting. Lars Helge Birkeland var rask i løypa på dagens fellesstart, men måtte nøye seg med en tredjeplass etter tre bom (0-0-0-2).

Resultater alle klasser: http://www.eqtiming.no/quick/index.php?page=eqtevent&eventuid=37325&sport=25-259-382&focusuid=37747

Besøk arrangørens hjemmeside for mer informasjon: www.rulleskiskyting.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.