Følg Norges Skiskytterforbund

Påminnelse - pressemøte med stafettlaget i morgen

Pressemelding   •   mar 09, 2016 20:50 CET

Norges Skiskytterforbund minner om pressemøte med stafettlaget for kvinner på Scandic Holmenkollen Park Hotel torsdag klokken 13:00-13:30.

Slik gjennomføres pressemøtene:
Foran konkurransene stiller vi med de aktuelle løperne som skal gå. Det vil først bli en fellesseanse på scenen, hvor det vil bli stilt noen få spørsmål fra pressekontakt Halvor Lea i starten. Deretter er det opp til dere i mediene å stille spørsmål i plenum. Etter fellesseansen vil vi gi en begrenset mulighet for å stille oppfølgingsspørsmål. Vi vil da etablere en provisorisk «mixed zone». Her vil det bli intervjuposisjon med mulighet for et kort TV-intervju (2-3 minutter) for NRK som rettighetshaver, en posisjon for et kort TV-intervju (2-3 minutter) for TV 2 som sub-lisensiert kanal, og en posisjon for kort web-TV-intervju (2-3 minutter) for ulike web-kanaler samlet. I tillegg vil det bli en bredere posisjon, hvor utøverne vil være til disposisjon for skrivende medier etter vanlig mixed-zone-praksis i anslagsvis 7-10 minutter.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.